INLOGGEN
«»

terugkeer

zo heerlijk toch die nieuwe wereld
met prozac angstremmers
in vergetelheid geduwde acteurs
komen naar hun regisseur
eisen hun plaats
ontsnapten uit het boek
van de gedane zaken
het stuk heette de mangeljaren
angst bevroor de aarde
blind zocht ik bruggen
die op andere plaatsen waren
toen hyper ventileren net ontdekt was
was ik de eerste van de klas
ik hoopte al die jaren
op en sloot de kast

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘terugkeer’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.