Als dwarsligger

wil melker


als dwarsligger


ik heb het schuim
van kabbeltjes verzameld
een krullende golf opgetuigd

deze als dwarsligger
door de baren gestuwd
in een spetterend festijn

zelfs een straffe wind
ving niet eens de verwaaide
grauwwitte vlokken af

maar rondde het strand
met creatieve beeldhouwershand
op de rand van eb en vloed

het grote spel is gespeeld
heb mijn rafels kortgesloten
tot een vloeiend oplossend geheel


wil melker
05/08/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Als dwarsligger’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.