INLOGGEN
«»

Gelittekend door pijn


gelittekend door pijn


het voelt
als prikkeldraad
en haalt me open

jouw goede raad
scherpt punten aan
waarover ik zal lopen

jij bent niet het
fluwelig type dat mijn
weerbarstigheid zal strelen

deelt gewoon
kordaat de lakens uit
zonder te bevelen

het lijkt een compromis
maar contracten zijn
er tot op heden niet

diepte is genivelleerd
de hoogte hebben wij
nooit samen bestudeerd

onderhuids verdwijnt de schijn
schrammen laten sporen na
mijn lach is al gelittekend door pijn


wil melker
20/07/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gelittekend door pijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.