Hypes en trends

wil melker


hypes en trends


ik heb mijn
handen bekeken
die een leven lang
liefde en tederheid
hebben gegeven

maar die ook
vaak ongeweten
zijn meegegaan in
de hypes en trends
van het moment

milieu en omgeving
hebben beschadigd
pas later constaterend
dat ook het eigen nest
onherstelbaar is verpest

zij hebben het
spreken verleerd
als werktuigen van
de geest zijn zij weer
in zichzelf gekeerd

het werk van
mijn handen schept
nu andere banden
zij zoeken de warmte
in geborgenheid van weleer


wil melker
01/07/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hypes en trends’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.