INLOGGEN
«»

Een gewone dg

Een gewone dag met stadsgezichten.
Dezelfde mens in zijn routine van
plicht. Beginnend bij daglicht een
doeltreffend richten. Waar de
bestemming van het overige
tijdsgewricht ligt.

Tussen ontbijt en warme maaltijd
ziet men dagelijks gewone mensen
gaan. Lopend of rijdend want mobiel
gaat over wegen zonder overweging
eens een andere weg in het leven
in te slaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een gewone dg’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.