INLOGGEN
«»

Er willen zijn

Er willen zijn om nog te beleven.
De dag van morgen na vandaag.
Dat wat adem in jou heeft voorrang
geven. Ook al brandt de vlam wat
te traag.

Het is die spirit in ons dagelijks
leven uit welke elke mens leven mag.
Die ons opwekt om voort te leven.
Fundamenteel doet opzien met gezag.

Het avondrood dat eens zal gloren.
Elke dag brengt ons dichter bij
dat doel. Beleef het leven hoewel
beschreven als een blad dat opstijgt
met het juiste gevoel.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Er willen zijn’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.