betrokken liefde

Geert Messelis

we lijmden onze brokken
samen
voelden ons heel dicht betrokken
wilden schuilen in elkaar
we sneden dieper dan de botten
diep in het weke vlees
tot ons verdriet
het werkte niet
we hebben liefde opgelaten
aan een touw
sturen berichten naar de sterren
maar als de wind valt
blijft er een met lege handen
vol verdriet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘betrokken liefde’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.