INLOGGEN
«»

Cijfers en letters

Cijfers en letters een
uitdrukkelijk gebaar.
Om in woordelijke berekening
iets af te spreken met elkaar.

Letters vormen woorden.
Smeden zinnen aan elkaar.
Schriftelijk gesproken ontmoeten
onze universele beelden elkaar.

Becijferd en geletterd
drukken wij op schrift
gemeenschap uit aan elkaar.
Worden onze dromen in
woordbeeld en verrekening
een medemenselijk loyaal gebaar.

Cijfers en letters een
uitdrukkelijk gebaar.
In universele symbolen
betekenen wij iets aan elkaar.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Cijfers en letters’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.