Een goede morgen

Door: Willem Bernardus Tijssen

Een goede morgen met.
Want zonder is zo kaal.
Een leven bij de dag.
Een welkom met een
warm onthaal.

Een goede morgen zonder
zorgen. Een open deur
met een blij gezicht.
Die glimlach niet
verborgen.
Een zonnetje dat straalt
in het volle licht.

Iedere morgen brengt
iets nieuws en wil
goed doen aan iedere
mens. Goede morgen
aan wie wij die wensen.
Een blij gemoed kent
geen enkele grens.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Informatie bij het gedicht

Schrijver: Willem B. Tijssen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een goede morgen’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.