INLOGGEN
«»

Keurende ogen

Keurende ogen beschouwen
een behoren bij.
Zij zoeken de
gemeenschappelijke waarden.
Een ik en jij naast een hij
en zij.

Keurende ogen peilen
de diepten van een hart.
zij peilen met diepte.
Een spirituele afdaling,
die met een beetje van
dit en een beetje van
dat meer wil wezen dan
een verkeerde start.

Een onvergetelijke
ervaring die vanuit
de ogen zijn weg vindt
in daar waar warmte klopt
voor een ander mens.
Onuitwisbaar ogenblik voor
de zoekers zonder enige grens.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Keurende ogen’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.