INLOGGEN
«»

Leef het leven

Leef het leven en geniet
Ook al zie je de positiviteit even niet
Zet ze op zij, de zorgen
Bewaar zo voor morgen

Doe de dingen die je altijd al hebt willen doen
Alleen zo wordt het gras bij jou weer groen
Trek de stoute schoenen aan
Want soms moet je niet nadenken, maar gewoon gaan

Ook al gaan de dingen niet zoals gepland
Zo kom je erachter
Hoe sterk je eigenlijk bent
Laat het negatieve achter

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Es
Actief sinds: 06-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Leef het leven’ van Es zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.