Jong hout

wil melker


jong hout


in de open haard
knetteren zacht
vlammende verhalen

zie vele emoties
opvliegen in tal
van vreemde talen

nog speelt
jonge hout de
hoofdrol in het vuur

zij laaien heftig op
spatten vonkenregens
uit hun jeugdig blok

verteren snel
naar smeulend gloeien
in nawoorden die boeien

geschiedenis is in
rook opgegaan maar hun
memoires voelen warm aan


wil melker
06/03/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jong hout’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.