INLOGGEN
«»

De verslaving aan pijn


de verslaving aan pijn


het voelde zo goed
die strijd met je lijf
de verslaving aan pijn
als je weer bereikte
wat je zo graag wilde zijn

je sportte steeds meer
had maling aan mensen
hun voorzichtige wensen
legde jij naast je neer
wat jij wilde deed zeer

om hen niet te voelen
heb jij je doelen niet
goed verkend in bewegen
daar heb jij te veel van
je eigen lichaam gegeven

maar dat is nu op
in het minderen van sport
moet jouw blik naar buiten
waar iedereen op je wacht na de
overwinning op jouw anorexianacht


wil melker
21/02/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De verslaving aan pijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.