INLOGGEN
«»

Iedere levensgang kent zijn beperkingen

Iedere levensgang kent zijn
beperking. De stappen die wij
mogen zetten zijn nimmer ideaal.
Waar een hart klopt voor het
leven; is wat wij willen zien
nimmer optimaal. We spreken de
taal zoals we die geleerd hebben.
Onze woorden krijgen expressie
stemhebbend en non-verbaal.
Wie wij zijn wordt spoedig duidelijk
als wij spreken; in combinatie met hoe
wij ons bewegen verklaren wij ons
helemaal.

Iedere levensgang kent zijn
beperking. Geen enkel mens
spreekt in zijn leven de ideale
taal. En als die beweegt is het
ook zijn beperking, die hem het
meest uitzonderlijke individu
maakt van allemaal.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Iedere levensgang kent zijn beperkingen’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.