INLOGGEN
«»

Het leven

Ik snap Het leven niet
Waarom doet het leven je zoveel verdriet
Wat kun je er tegen doen
Maar wat maakt het vaak goed een knuffel en een zoen
Beseffen wie altijd belangrijk voor je zal zijn
Dan doet afscheid nemen heel veel pijn
Je heb dan heel veel verdriet en pijn
En denk ik waarom overkomt het mij waarom moet ik in deze ellende zijn
Het leven bestaat uit veel dingen
Leuke fijne mooie maar je kunt dat alles niet dwingen
Met de juiste mensen om je heen red je het wel
Maar dan moet je wel trekken aan de bel
Dus aarzel niet en vraag
Mensen helpen je zonder gemekker en geklaag
Het is maar een kleine vraag
Geniet van de dagen die je hebt
Elke kan de laatste zijn
Geniet van het gelach en bij elkaar zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Chrissy Boxma
Actief sinds: 10-12-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het leven ’ van Chrissy Boxma zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.