INLOGGEN
«»

Als het even moeilijk gaat

Als het even moeilijk gaat
en de zon wat verder staat
dan mag je 't hoofd niet laten hangen
proberen om een glimp op te vangen
van iets wat oplicht in het duister
een ster misschien of stralen van de winterzon
een neergestreken vlinder op je balkon
die even bij je blijft,alsof ze zeggen wil :
"ik luister ... "

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

GRIETJE
Actief sinds: 10-03-2015Informatie bij het gedicht:

voor hen die wat steun en een bemoedigend woord kunnen gebruiken Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als het even moeilijk gaat’ van GRIETJE zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.