INLOGGEN
«»

Als heuse frivoliteit


als heuse frivoliteit


wie strijkt
de vanen glad die
ik opgestoken had

om kleur en zwier
aan het leven te geven
als heuse frivoliteit

het gaan en staan
in geijkte snit en plooi
is niet meer van deze tijd

maar kon niet rekenen
op de transparantie van
het hooggeëerd publiek

ben voor gek verklaard
kreeg levenslang vakantie
wegens deze extravagantie


wil melker
26/11/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als heuse frivoliteit’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.