Verward

Sand

Verward van gedachten,
Die in een donkere kamer onvindbaar zijn voor helderheid.

De omvang van het probleeem word me steeds duidelijker,
Terwijl het zicht op de werkelijkheid steeds minder word.

Stuurloos word ik geleid door gedachten die zelf niet meer de weg weten,
Met een eindbestemming die in de toekomst zal liggen.

Voor nu is het naar het licht kijken en hopen dat je word gezien.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sand (Actief sinds: 21-11-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verward’ van Sand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.