INLOGGEN
«»

Het leven

Gedicht: "Het leven"

Het leven is gek,
Het leven is vreemd.
Het leven is wel oké,
Ondanks het feit dat het veel neemt.

Het leven is zwaar,
Het leven is druk.
Het leven zit vol wendingen,
Soms maakt het je stuk.

Het leven is mooi,
Het leven is intens.
Het leven is een kunstwerk,
Ach, al kreeg je maar één wens...

Het leven is onnozel,
Het slaat allemaal nergens op.
Toch moet je het er maar mee doen,
Want eens zegt het leven "stop"

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Missy
Actief sinds: 18-05-2016Informatie bij het gedicht:

Een kort maar krachtig gedichtje over het leven. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het leven’ van Missy zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.