INLOGGEN
«»

Beleven van het leven

Beleven van leven

Echt leven is het beléven van het leven
In alles wat het leven je zal gaan geven
Zowel in goede als in slechte tijden
Als je bedreigt wordt van alle zijden
Bang bent voor het verlies van je leven
Moet je leren het uit handen te geven
Dan wordt beleven ook echt waarderen
En zul je ook steeds meer gaan leren
Dat leven ook werkelijk beleven wordt
En je leven niet meer zo snel verdort
Omdat je jezelf niet in vluchtwegen stort
Want bij je vlucht op onbekende wegen
Komt naast de zon ook steeds weer regen
Terwijl je denkt bij zorgen en bij pijn
Na regen komt ook weer de zonneschijn
Wat het leven niet lichter zal maken
Maar doet je minder snel van slag raken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Werkelijk leven is het leven beleven door er niet langs heen te leven. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Beleven van het leven’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.