INLOGGEN
«»

Bittere ernst


bittere ernst


mijn lot
was onbeschreven
geen vel papier
enkel wat gegevens
van mijn ouders hier

een wereld
die eerst lachte
maar later werd
het bittere ernst in
veel te veel verwachten

ik heb de jaren
zien verslijten
in een drukke baan
een voor een gingen zo
ambities naar de maan

nu heb ik mijn lot
in eigen hand genomen
beschreven wat er is gebeurd
het lijkt soms op echt leven
alleen mijn dromen zijn gekleurd


wil melker
11/06/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bittere ernst’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.