Rebellerende tonen

wil melker


rebellerende tonen


er is iets
dat me al tijden
vreselijk irriteert

eerst vaag
en onbewust
heb het nooit gesust

dacht ermee
te kunnen leven maar
het heeft nu stem gekregen

sist indringend venijn
spreekt tegen wat
goed zou moeten zijn

het lijkt luider
te worden door
rebellerende tonen

is tegendraads en
opstandig in attaqueren
van het gewone

heeft vrienden in
krant en massamedia
valt op door verschijnen

het zijn de wortels
van het sluipend kwaad
godzijdank nog niet de mijne


wil melker
08/06/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Rebellerende tonen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.