INLOGGEN
«»

Stukjes ziel


stukjes ziel


soms zie ik
stukjes ziel in een
onverwacht gebeuren

een oogopslag
of lieve lach zij
kleuren ineens mijn dag

het zijn intense
geluksmomenten
die ik meer zou wensen

het zielenleven
lijkt in zijn roerselen
ons laatste groot geheim

alleen de pijn
kent iedereen uit
een heel diep ervaren

laat geluk maar komen
in een nieuwe dimensie
het wakker worden na dromen


wil melker
20/05/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Stukjes ziel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.