INLOGGEN
«»

6 verschillende soorten mensen

Een meid nu wat ouder in de 20 wist voortaan haar mondje te roeren ,
wist andere hun mond te snoeren .

Mensen konden het niet uitstaan dat ze haar gelijk kreeg ,
dat ze op deze manier haar gelijk gekregen heeft en zo boven bepaalde negatieve mensen uitsteeg .

het was een meisje ze had al heel wat meegemaakt ,
en toch was ze telkens weer in de maatschappij aangehaakt .

Dat toont aan dat ze bezit over doorzettingsvermogen ,
dat ze dingen heeft omgebogen .
Dat ze in het verleden al genoeg is leeggezogen ,
maar telkens weer op stond ,
een telkens genezen wond .

Als ze op straat liep hoorde ze mensen praten ,
maar het kon haar niet meer baten .
Ze voelde zich sterk kon het leven aan ,
zou er toch wel voor gaan .

Ze had die juiste vrienden om haar heen die haar steunde ,
waar ze op leunde .
Waar ze altijd terecht kan al spreekt ze hun even niet ,
maar waarbij ze o zo gelukkig is als ze hun weer ziet .

Daarom koester de tijden met de juiste mensen om je heen ,
want sommige mensen in de wereld die zijn nu eenmaal hard en gemeen .

Je hebt eigenlijk 6 soorten mensen,
1 Mensen die altijd wat te klagen hebben over iedereen ,
2 Mensen die je haten en alles verwensen .
want sommige mensen ja die zijn gewoon gemeen .
3 Mensen die het beste met je voor hebben , en samen met jou de mouwen opstropen .
4 En mensen die met een ander meepraten en meelopen .
5 En mensen die overal het positieve wel in zien .
6 Die daardoor boven die negativiteit staan van negatief ingestelde mensen en jou wel al het goede in het leven toewensen misschien !!

Dus kortom iedereen is anders elk mens is verschillend je kunt niet op iedereen teren ,
dat zul je ooit op een dag nog wel ondervinden en leren !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lesley Biest
Actief sinds: 08-07-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘6 verschillende soorten mensen’ van Lesley Biest zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.