INLOGGEN
«»

In witregels


in witregels


ik heb altijd
een open boek
willen zijn

met dansende letters
op vrolijke muziek
een kaft waarvan je geniet

vaak ben ik begonnen
een eenvoudig lied maar
de woorden klonken niet

de lach heb ik
uitvoerig beschreven zonder
echte warmte in het leven

papier en pen gaven
wel contouren aan helaas
zonder de pijn in mijn bestaan

ze zijn ontbloot van
de belangrijkste emoties
die ik in witregels goot

de bladzijden zijn leeg
het boek mocht er niet komen
ik lijd alleen in mijn dromen


wil melker
26/04/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In witregels’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.