Jouw leven.

Dolf de Jong


Je leven begint op dat moment
dat jij je er bewust van bent
dat waar je ook gaat of staat
jij steeds je zelve kent.

Geniet dan met volle teugen
slechts dan kan jij je verheugen
op dat wat jou te wachten staat
wanneer je in het volle leven staat.

Herken in de spiegel van `t leven
dat hoe of je ook gaat
elk menselijk leven
zijn sporen achter laat.
DdJ.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-02-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dolf de Jong (Actief sinds: 26-12-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jouw leven.’ van Dolf de Jong zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.