INLOGGEN
«»

Een verlegen kus


een verlegen kus


ik zie
nog altijd
het kind

dat zich in
jouw gebaren
even laat zien

een tikje ondeugd
de plotse draai
een lieve aai

juist in jouw
ontspannenheid
pakt het zijn kans

doen lach en
vrolijke ogen
hun zwierige dans

het stapje terug
doe je bewust
met een verlegen kus


wil melker
02/02/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-02-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een verlegen kus’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.