Even 2

keije van Ek

Even 2
Langer duurt het niet
een gedachte
een gevoel
een willen

even
het duurt een leven
lang vol
ontevredenheid
boosheid!
wrevel !

even
het stuwt ons voort
tegen klippen en
de bierkaai op
bergen over en
dalen in

Tot uit eindelijk
de grote vraag
open blijft
wat had het eigenlijk
voor zin?






Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

keije van Ek (Actief sinds: 17-01-2016)

Informatie bij het gedicht

12-11-15 een tijd van onvermogen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Even 2’ van keije van Ek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.