De wolf

Verkruissen

De roedel, de wolf.
De wolf, een krachtdier.
Elk mens een wolf in zich kent.
De sterkte wolf de grootste roedel kent.
De wolf laat zijn kracht zien.
Word bewonderd voor zijn kunnen.
Niemand doet het zoals hij.
De wolf is niet bang zich te laten zien.
Hij als beschermer van zijn roedel.
Weet zijn roedel kracht te geven.
Kent geen jaloezie, helpt zijn roedel ontwikkelen.
Maakt hem sterker,
Weet altijd van iedereen te winnen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Verkruissen (Actief sinds: 08-05-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De wolf’ van Verkruissen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.