INLOGGEN
«»

De dans van het leven

Dit is de dans
de dans van het leven
klanken kleuren de zon
de zon en de maan

de dans treurt
de dans is vrolijk
overal waait zij haar maat

ik voel de dans
de dans in mijn leven
ik zweef op haar mee
in zalig genot

dit is de dans
de dans van het leven
zij danst in mij
tot leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De dans van het leven’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.