INLOGGEN
«»

Een man die nooit opgeeft !!!

Een man van weinig woorden ,
die zichzelf nooit qua ideeën over het leven, en meningen van andere de grond in liet boren .

Hij geloofde in zichzelf , dacht vaak na over tijden waarin ze hem zeiden ,
Dat hij nooit kon bereiken wat hij voor ogen had niet in jaren of tijden .

Hij had niets te bewijzen, tegenover niemand, maar toch ging hij met zijn eigen leven door .
Hij ging voor zijn doelen , hij ging er gewoon helemaal voor .
Een man met een missie met een doel .
Wat gaf hem dat een fantastisch gevoel.

Deze man haalde ze vaak naar beneden ,
omdat ze niet uit konden staan dat hij in zichzelf geloofde , voor zichzelf alles gaf en deed , en altijd zo hard voor de dingen had gestreden.

Vroeger lette hij goed op , in de lessen op school , maakte notities van bepaalde zaken ,
zodat hij zelf wel bij zijn eigen doelen zou geraken .
Dat waren vooral zijn belangrijkste levens taken .

Hij heeft in een tijd dat het wat moeilijker ging zichzelf herpakt ,
terwijl die daarvoor heel erg was ingekakt .

Hij had zich herpakt en weer de droom om te werken voor een groot bedrijf ,
dat was zijn ultieme drive .

Daarvoor ging hij certificaten en diploma’s halen ,
en leerde hij de benodigde extra talen .

Hij kreeg uiteindelijk waar die altijd zo voor gestreden had .
Woonde in Barcelona in de Stad .
En kreeg een baan bij een callcenter daar ,
maar hij was nog steeds niet met zijn einddoelen klaar .

Voelde zichzelf nooit te oud om dingen te leren ,
en dat was zijn eigen succes , om een rot tijd te doen keren .
Hij was ooit met zijn eigen plan en levensdoelen begonnen ,
en had naar velen nooit geluisterd , zodat hij hun praatjes heeft overwonnen .

Maar hij heeft altijd in zichzelf geloofd .
En zich nooit door andere met negatieve praatjes laten beroofd .

Zo zie je dat iedereen iets kan bereiken , je wordt een echte vrouw of echte man .
Wanneer jij je eigen plan trekt , en niet let op andere , en vooral gelooft in de dingen die je zelf kan .
en ook al zit het eens tegen ,
er is altijd weer zonneschijn (mits je er wat aan doet) na regen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lesley Biest
Actief sinds: 08-07-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een man die nooit opgeeft !!!’ van Lesley Biest zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.