INLOGGEN
«»

Zoek niet de schaduw

Zoek niet de schaduw, maar de zonzijde
Op de bloeiende vergeet meinietjes weide

Laat zorg en verdriet,daar waar het hoort
Beleef het leven nu, in al wat je bekoord

Zie de liefde en aandacht dicht om je heen
Besef dat ’t leven soms maar kort is te leen

Iedereen maakt er op zijn manier wat van
Zolang het van boven mag, zolang het kan

Kijk niet om naar voorbije donkere tijden
Bewaar heel diep in je hart dat lijden

Ga door en stel je open voor leuke dingen
Laat ‘t hemelen maar wachten en blijf zingen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mathilda van Bentum-Hofker
Actief sinds: 27-05-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zoek niet de schaduw’ van Mathilda van Bentum-Hofker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.