INLOGGEN
«»

Ik reik je mijn hand

Ik reik je mijn hand, houdt hem stevig vast
al mijn angst en zorg worden mij dan ontlast
want de sterke kracht die jij mij overbrengt
en zich met mijn nare gevoelens mengt
geeft mij weer hoop, durf en levensmoed
en doet mijn hart en ziel oneindig goed
sta weer vast in het leven om door te gaan
in dit vaak meedogenloze aardse bestaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mathilda van Bentum-Hofker
Actief sinds: 27-05-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik reik je mijn hand’ van Mathilda van Bentum-Hofker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.