INLOGGEN
«»

Als de duivel lacht naar mij

Als de duivel lacht naar mij
voel ik een kilte aan mijn zij
’t is alsof een koude hand
zich langzaam sluit om mijn hart
als een vast snoerende band
wordt mij bewust van angst en smart
sluit mijn ogen om die lach niet te zien
en denk, hij gaat aan mij voorbij misschien.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mathilda van Bentum-Hofker
Actief sinds: 27-05-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als de duivel lacht naar mij’ van Mathilda van Bentum-Hofker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.