INLOGGEN
«»

Is de dag voorbij

Is de dag voorbij, houd hem nog even vast
ook al was die dag voor U een zware last
nooit en te nimmer zal deze dag wederkeren
en ook uit deze dag heeft U kunnen leren
dat, al komen er nog zoveel andere dagen
met vreugd of leed, toch alles zal vervagen
maar eens, te snel, zijn al de dagen voorbij
is het eeuwig nacht voor U en voor mij
dus daarom waardeer elke nieuwe dag
zolang het kan en zolang als het mag.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mathilda van Bentum-Hofker
Actief sinds: 27-05-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Is de dag voorbij’ van Mathilda van Bentum-Hofker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.