INLOGGEN
«»

Emoties in het bos

Emoties in het bos

De vogels twitteren zachtjes door het bos
een paartje nestelt zich in het zachte mos.
Liefdes woordjes zweven door de natuur
aanwakkerend het slapende vuur.
Onze monden smelten samen tot een kus
het nieuws gaat snel van mus tot mus.
De bomen deinen zachtjes heen en weer
op het ritme van onze adem keer op keer.
De wangen van de uil kleuren helemaal rood
want het paartje geeft zich helemaal bloot.
Zachtjes verkennen wij onze lichamen
de dierenwereld vraagt of wij ons niet schamen.
Gevoelens krijgen de overhand
het lijkt of ons lichaam staat in brand.
Door de gevoel explosie slaan de dieren op hol
en roepen zijn jullie niet goed in jullie bol.
Na zwijmelend liggen we in het zachte mos
een met de natuur in dit mooie bos.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Arno Hovens
Actief sinds: 24-09-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Emoties in het bos’ van Arno Hovens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.