Mijn laatste zon

wil melker


mijn laatste zon


ik schijn
in het verdwijnen
mijn laatste zon

heb nog
een aantal planeten
als zegen weg te geven

een universum
vol onbekend leven in
de theatrale afscheidsregen

heb te veel gereisd
om de man met
de zeis te ontlopen

zag hem in de ruit
hij lachte in verwelkomen
ook mijn dromen logde ik uit


wil melker
19/06/2015
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-06-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn laatste zon’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.