INLOGGEN
«»

De hogere sferen

de hogere sferen


ik heb je lach
geboren zien worden in
een adembenemend moment

de kleine krul
waarop ik surfde groeide uit
tot hoog bruisend schuim

dat mij overdonderend
meesleurde toen jouw intens
plezier aanstekelijk oversloeg

ik ben geland maar
met voeten op los zand
om het nog eens te proberen

omdat jij zo lief
bleef stralen wilde ik
ook de hogere sferen halen


wil melker
23/05/2015
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De hogere sferen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.