INLOGGEN
«»

Jouw talent

jij hebt
de snaren zelf gestemd
de eerste tonen gestreken
op de viool van het leven

onwennig vibrerend
maar vingervlug lerend
koos je de juiste akkoorden
wist wat men wilde horen

jij gaf niet aan
maar was consequent
ondergeschikt aan
het arrangement

jouw talent
heeft zich later gewroken
nadat jij hebt gebroken
speelt jouw leven de eerste viool

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jouw talent’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.