INLOGGEN
«»

Maar slechts decor

ze keken naar elkaar
samen in de vreemde
schurkten huid aan huid

de wereld naast het nest
was een totale openbaring
anders zonder moeder thuis

dan vonden zij elkaar
in het spel van dollen
hollen en hun mores leren

de een op een relatie is verlaten
als in een echte roedel
hadden zij dat heel snel in de gaten

wij zijn de baas maar slechts decor
voor dit stel donderstenen
in het leren staan op eigen benen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Maar slechts decor’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.