Gebogen is je rug

wil melker

je ogen
pakken ons niet meer
en dat doet zeer

jij die vroeger
meester was in
spreken zonder woorden

schouders
iets naar voren
gebogen is je rug

je wilt nog gaan
maar je onzekerheid
geeft geen bereik

jouw wereld is
een eiland in
de drukte van bestaan

hoe lang
kun jij de oversteek
naar ons nog aan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gebogen is je rug’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.