Zwaar getekend

wil melker

mocht de vingers
tellen van je hand
het aantal was oneven

zacht vertelde je
waar de kleinste
was gebleven

zag strakke lijnen
zwaar getekend
rond je pols

de huid was hard
gaf aan hoe diep de
brand je had geraakt

maar niet mismaakt
je lach was warm in het
tonen van je ongeschonden arm

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zwaar getekend’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.