Alle remmen los

wil melker

je balanceerde
op de top
wereld aan je voeten
alle remmen los

reikte verder
naar de hemel
maar het aardse
brak je op

verloor evenwicht
de tijd uit zicht
stortte als lawine
in het diepste dal

zag de hel
brandde vingers
aan het vuur tot
in het laatste uur

balancerend op de rand
krabbel je omhoog
op weg maar nu
naar de andere kant

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Alle remmen los’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.