INLOGGEN
«»

Een taal zonder gebreken

ergens zullen wij
elkaar ontmoeten
begroeten in ons stil moment

liefde laten spreken
opnieuw geboren worden
in een taal zonder gebreken

waar raken niet
alleen maar maken is
jij voelt wat je al wist

een levenlang gegist
naar waar en eerlijkheid
nu is het onze tijd

ontmoeten in begroeten
samen spreken in
een taal zonder gebreken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een taal zonder gebreken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.