INLOGGEN
«»

Het mozaïek van maanden

ik rol de losse draden
maar op kluwens
het gebeuren in de
eigen kleuren bij elkaar

ook zijn er
lapjes stof ten dele
onbewerkt gerafeld
en nog lang niet klaar

ik zoek naar een patroon
in het mozaïek van maanden
probeer toch alles af te
ronden van het voorbije jaar

op het palet van kleuren
opent zich de nieuwe tijd
geen patroon nog te bespeuren
wel een sprankelend gebeuren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het mozaïek van maanden’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.