In vergeten puin

wil melker

wist de
rots gespleten
raapte stenen
in vergeten puin

hakte scherpte
van de kanten
rondde zacht
jouw ideale lijn

polijstte grijs
vond het wit met
kleur dooraderd
waarnaar ik had gegist

in bloed van leven
dat je steeds hebt
gegeven is het vurig
rood nog altijd niet gewist

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In vergeten puin’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.