INLOGGEN
«»

Ronden we het pad

jij wees zacht
de kracht aan die ik
niet zo mocht gebruiken in
het ontluiken van anderen

die met overkomen
teveel dromen gaf
een toekomst die te weinig
eigen perspectieven had

pas in partner zijn
kunnen we op basis van
gelijkheid verder gaan
afhankelijkheid is dan gedaan

in samen verder zoeken
ronden we het pad uit alle
hoeken rapen we de stenen
waarvoor we ooit zijn stilgestaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ronden we het pad’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.