Ik weet je groter

wil melker

je hebt je
kleiner gemaakt
waardoor het leek
dat ik kon groeien
maar wel in onbalans

de ruimte die
jij gaf bleek ik
te moeten delen met
velen zo voelde dat omdat
jij geen eigen plaats bezat

ik weet je groter dan
dat je zelf ooit hebt
gedacht accepteer toch die
talenten het zijn geschenken
die je altijd al in je had

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik weet je groter’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.