Waar littekens staan

wil melker

zag de vingers
omhoog gaan
las handenvol vragen

ogen die doofden
in niet meer geloven
de strohalm met traan

herkende de lijnen
die schrijnden rond
polsen waar littekens staan

gevangen in leven
door anderen geboeid in
altijd jezelf weer geven

geef het verleden een schop
laat het verwerken je erven
en zoek nu de zonzijde op

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Waar littekens staan’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.