Heb je ook nooit afgelakt

wil melker

groende
geel en blauw in
non figuratieve vormen

wist dat jij in rood
zou komen ik paarsde
nog wat lichte dromen

de regenboog is te gewoon
jij mengt de sentimenten
en klimt een hemel hoog

ik heb je ook nooit
afgelakt jouw vormen zijn
op doek altijd te vlak

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Heb je ook nooit afgelakt’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.